diumenge, 28 de juny del 2015

RESUM DE LA FEINA D'HORT CURS 2014-15



Ens passa a tots i a totes: de vegades tens una bona idea i, com diuen en bon mallorquí, comences amb una "arrancada de cavall i arribada d'ase"! 

Això sembla que ens ha passat en aquest bloc. Amb tota la bona intenció del món, el varem posar en marxa per fer un seguiment de la feina feta a l'hort escolar del nostre centre al llarg de cada curs. No és que no se n'ha fet feina a l'hort, perquè se n'ha feta molta, però sempre tenim altres truis i poc temps per plasmar la feina feta aquí, al bloc! 
Na Paca i na Florentina

Per això, us volíem fer una mica de resum del que s'ha fet enguany, curs 2014-15 que ara ha arribat al seu final. 

A principi de curs varem incorporar dues gallines a l'hort. Es va fer un concurs per posar-les noms i per majoria es va decidir posar na Paca i na Florentina! Més endavant es va afegir un gall! Aquests darrers mesos hem pogut fer coques a l'escola amb els ous que ens han donat...mmmmm!


Quan a la feina pròpiament dit, els alumnes de sisè s'han encarregat de preparar la terra i de sembrar les poques coses que n'hem sembrat enguany: enciam i maduixes han estat principalment el que han collit. A més, com que molts dies que tocava hort feia mal temps, quedaven a classe a fer feines relacionades a l'hort amb els ordinadors: preparar material didàctic per altres cursos...

En Biel, el mestre que s'encarrega de l'hort, ens conte que un papa ens havia d'ajudar per canviar el sistema de sembra, però no ha pogut ser per qüestions de feina. També ens diu que el proper curs, sembraran abans perquè el que hem sembrat enguany és mes d'estiu quan ja no hi som. Esperam veure un hort més productiu el proper curs... també esperam que aquest bloc pugui reflectir sa feina que s'hi fa!!!

BON ESTIU!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada